Tiden går…

Här har det inte hänt så mycket på sista tiden dessvärre.
I mitt och vårt liv händer det mest “vardagliga” saker som väl är små underverk i sig kanske.

Just nu har Oscar Vattkoppor, började i fredags och han är prickig över hela kroppen.
Victor har nästan krupit nu i snart tre veckor, dvs han lyckas krypa om underlager är rätt och han är på bra humör.
Han säger mamma och pappa, men frågan är om han vet vad han säger?

Jag jobbar nu 75% men är hemma för vård av barn då Åsa är genomförkyld och Oscar som sagt var Vattkoppor.

Jag har lyckats få till mitt första program i Visual Basic som jag faktiskt har användning för. Det är ett program som dels håller koll på hur ofta och hur länge skruven går till vår Pelletsbrännare. Det i sin tur gör att jag kan räkna ut hur mycket Pellets som går åt. Dessutom plockar den information från vår väderstation och sparar en massa data i en loggfil så jag senare skall kunna plocka ut statestik för Pelletsåtgången och dessutom relatera det till temperaturen ute och inne och lite annan information från väderstationen.
Klart kul att programera, man känner sig väldigt produktiv. Samtidgt går det ju att förädla i all evighet. Så när är man färdig?
Nästa steg är att skapa en websida där jag även pressenterar infromationen så jag kan se på nätet hur pelletsbrännaren fungerar.

Det var allt denna sena timme…

Kommentarer inaktiverade.